Welkom op onze website


Nuttige documenten


Kalender


Inschrijvingen schooljaar 2019-2020 & schooljaar 2020-201

Iedereen, zowel voor het kleuteronderwijs als de lagere school kan reeds inschrijven voor het huidige en het komende schooljaar.

Inschrijvingsbeleid


Volg ons ook op Facebook

Facebook


Hou deze periode zeker je mailbox in de gaten. Regelmatig worden er updates verstuurd met belangrijke informatie.
Volg ook onze facebookpagina.
Samen pakken we de strijd aan! Samen meer dan alleen maar school maken.


Inschrijvingen Corona-periode

Wilt u uw zoon of dochter inschrijven in onze school?
Vul dan het inschrijvingsformulier in.

InschrijvingsformulierPrivacy

Het schoolbestuur verbindt er zich toe de wetgeving tot bescherming van persoonsgegevens nauwgezet na te leven.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zal de schooldirectie, verantwoordelijke voor de verwerking, uw persoonsgegevens bewaren en bewerken, die zij via haar website verzamelt voor functionele doelstellingen en toepassingen van deze site, met name de behandeling van uw aanvraag tot inschrijving of uw verzoek om informatie. Als blijkt dat dit voor de behandeling van uw verzoek noodzakelijk is, met name in geval van informatieverzameling bij de bevoegde overheid, kunnen bepaalde gegevens aan derden worden meegedeeld.

U hebt recht op inzage alsook op verbetering van uw persoonsgegevens. Tevens kan u zich laten schrappen uit de bestanden die het schoolbestuur voor haar website doelstellingen bewaart. Deze handelingen zijn kosteloos. Het enige dat u hiervoor moet doen is een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende inlichtingen kan u vinden op de website van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: http://www.privacycommission.be/.