Actueel nieuws

Welkom op onze website


Nuttige documenten


Kalender


We wensen iedereen een leuke vakantie toe


Op vrijdag 31/08 kan je van 10u - 12u komen kennismaken met de klas en leerkrachtenPrivacy

Het schoolbestuur verbindt er zich toe de wetgeving tot bescherming van persoonsgegevens nauwgezet na te leven.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zal de schooldirectie, verantwoordelijke voor de verwerking, uw persoonsgegevens bewaren en bewerken, die zij via haar website verzamelt voor functionele doelstellingen en toepassingen van deze site, met name de behandeling van uw aanvraag tot inschrijving of uw verzoek om informatie. Als blijkt dat dit voor de behandeling van uw verzoek noodzakelijk is, met name in geval van informatieverzameling bij de bevoegde overheid, kunnen bepaalde gegevens aan derden worden meegedeeld.

U hebt recht op inzage alsook op verbetering van uw persoonsgegevens. Tevens kan u zich laten schrappen uit de bestanden die het schoolbestuur voor haar website doelstellingen bewaart. Deze handelingen zijn kosteloos. Het enige dat u hiervoor moet doen is een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende inlichtingen kan u vinden op de website van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: http://www.privacycommission.be/.