Welkom op onze website


Nuttige documenten


Kalender


Inschrijvingen schooljaar 2019-2020 & schooljaar 2020-201

Iedereen, zowel voor het kleuteronderwijs als de lagere school kan reeds inschrijven voor het huidige en het komende schooljaar.

Inschrijvingsbeleid


Volg ons ook op Facebook

Facebook


Kijkmoment kleuterschool & lagere school - zaterdag 15/02

Openklasmoment op zaterdag 15/02 van 10u-12u voor leerlingen (kleuters + lagere school) die nog niet zijn ingeschreven.

Meer informatie


Kijkmoment - woensdag 04/03

Woensdag 04 Maart 2020, 09:00 - 10:00

Openklasmoment voor kleuters die nog niet zijn ingeschreven.

Meer informatie


Kijkmoment - woensdag 01/04

Woensdag 1 april 2020, 09:00 - 10:00

Openklasmoment voor kleuters die nog niet zijn ingeschreven.

Meer informatie


Schoolfeest

Op zaterdag 25 april organiseren wij ons jaarlijkse schoolfeest!
Dit jaar is het thema : Schlagerfestival !

Meer informatieDisclaimer

Het gebruik van websites en e-mail kan risico’s inhouden. Deze website wordt gebruikt op eigen risico. Het schoolbestuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade aan apparatuur die kan optreden tijdens of na het gebruik van deze website. Tevens kunnen het schoolbestuur en de providers niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicaties en verwante informatiediensten. Evenmin zijn zij aansprakelijk voor enige schade die het eventueel niet correct of onvolledig doorsturen van elektronische formulieren kan veroorzaken.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. De gemeentelijke basisschool De Rekke is niet verantwoordelijk voor deze websites en biedt geen garantie betreffende de kwaliteit of volledigheid van deze website. Het aanbieden van deze hyperlinks impliceert niet dat het schoolbestuur de informatie die deze bronnen bevatten, zou goedkeuren. Noch impliceert dit enige samenwerking tussen het bestuur en de uitbaters van deze sites. Het schoolbestuur aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het consulteren van informatie die zich op andere websites of bij andere informatiebronnen bevindt waarnaar de site van de Rekke verwijst.

De bezoeker en gebruiker van deze website stemt zonder meer in met de gebruiksvoorwaarden op deze pagina.

Heeft u opmerkingen, suggesties of vragen over deze site, dan kan u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..